A SZERELEM HULLÁMHOSSZÁN - Budapesten!

Szerző: dr. Gulácsi Bernadett | Forrás: www.lfi.hu 2014.06.18

A párkapcsolatok energetikája spirituális, szexuális, kommunikációs és lelki szinten.

 

Előadók:

Opál Róbert bioenergetikus, spirituális gyógyító és mestertanár
dr. Gulácsi Bernadett életvezetési tanácsadó, coach, tréner

Vendégművész:

Andorai Péter énekes

Időpont:

2014. július 8. (kedd) 17.00 – 20.00

Helyszín:

Magnet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98. Juhar terem

Belépődíj:

3.000,- Ft, előregisztráció esetén június 30-ig 2.500,- Ft
 A létszám korlátozott, regisztráció szükséges! 

Regisztrációs link:

 

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt! 

 

RÉSZLETES PROGRAM


16.45 – 17.00: Regisztráció

17.00 – 17.45: Opál Róbert előadása a Párkapcsolati kommunikációról, amely során gyakorlati példákon keresztül megtudhatjuk, hogy a verbális kommunikáció és testbeszéd mellett az energiaállapotunk hogyan hat a kommunikációnkra, továbbá szó lesz arról is, hogy a párkapcsolatunk során hogyan változik a kommunikációnk és mi ennek az energetikai háttere.

17.45 – 18.00: Szünet

18.00 – 19.00: dr. Gulácsi Bernadett előadásában a Párkapcsolatok energetikáról ismertet meg minket lelki és spirituális szinten, arra fókuszálva, hogyan tudjuk az érzelmi és gondolati rétegünket harmonizálni ahhoz, hogy igazán önmagunk lehessünk és kiteljesedjünk egy párkapcsolatban. 

19.00 – 19.15: Szünet

19.15 – 20.00: Opál Róbert előadása a Szexuális energetikáról betekintést nyújt számunkra az egyes párkapcsolati fázisokba és kapcsolati típusokba, továbbá a szexualitás és a kommunikációs, valamint az érzelmi szint összefüggéseibe avat be minket.

Az előadások megnyitása során Andorai Péter énekes gondoskodik a ráhangolódásról.

A program szünetében lehetőség nyílik a Manna Dala ásvány ékszereinek és üvegmandaláinak megtekintésére és megvásárlására.

Bővebb információ:

dr. Gulácsi Bernadett +36 30 860 4004
Opál Róbert +36 20 972 0075
 

  • Laurus Fejlesztő Intézet
  • Laurus Fejlesztő Intézet
  • Laurus Fejlesztő Intézet
  • Virág
  • Laurus Fejlesztő Intézet
  • Gulácsi Bernadett

A HŐSNŐ ÚTJA női csoport

A hősnő útja egy csodás utazás minden nő belső középpontja felé, amelyből kiteljesedve ragyoghat a világban.
Ez az út mindenkinek egyedi, más útravalóval indulunk, mások a segítőink és a...


Egyéni szupervízió a LAURUS Fejlesztő Intézetnél

Az egyéni szupervízió a szakmai személyiség és önismeret fejlesztésének egyik leghatékonyabb eszköze, egy speciális tanulási forma, amely segít megismerni és tudatosítani saját működésünket,...


Dr. Gulácsi Bernadett

Dr. Gulácsi Bernadett

Intézetvezető

A LAURUS Fejlesztő Intézet örömmel várja megkeresését coaching és mediációs szol- gáltatásainkkal kapcsolatban, hogy az Ön fejlődését is támogassuk.


Coaching | magánszemélyek és cégek részére Coaching | magánszemélyek és cégek részére

A coaching egy személyes fejlesztő módszer, amivel segítünk ügyfeleinknek megtalálni saját személyes céljaikat munkájukban és magánéletükben, és támogatjuk ezen az úton elindulni.

 
A coaching segítségével magabiztosabbnak, sikeresebbnek érzi magát. Life-coaching szolgáltatásunk keretében inspirációt kap és a céljaira való fókuszálásban, fejlődésben támogatjuk, míg stílus coaching keretében segítünk, hogy az elért változások a külvilág számára is érzelkelhetőek legyenek és megújult külsejével még magabiztosabb és eredményesebb legyen. További szolgáltatásaink között segítünk én-márkája kialakításában is, hogy megfelelő kommunikációval üzleti sikereket érjen el.

 

A coaching nem terápia és nem is tanácsadás. A jelenre és a jövőre fókuszálunk és nem mondjuk meg ügyfeleinknek, hogy mit csináljanak, hiszen nincs is egységes recept, hanem eszközöket adunk, hogy ügyfeleink maguknak segíthessenek és a folyamamtosan változó világban talán ez a legfontosabb. tovább

A coaching egy olyan személyes fejlesztő módszer a cégek számára, amely inspiráló légkörben a vezetők fejlesztésében és a szervezet hatékonyságának növelésében nyújt segítséget. A coaching megoldás- és eredményorientált, professzionális munkakapcsolat, amely során a coach elősegíti, hogy ügyfele hatékonyabban valósítsák meg céljait, miközben tanul és fejlődik.


Az executive coaching  és business coaching során a beszélgetések alkalmával  a coachee fejlesztheti a vezetői problémamegoldó, konfliktuskezelő, kommunikációs képességét, folyamatszervezési- és időgazdálkodási módszereit, tárgyalási-, előadói stílusát, valamint a szervezeti tényezőkön kívül a személyes hozzáállásnak, az érzelmeknek, a céloknak és a személyes  életstratégiáknak is nagy jelentősége van. A coach a folyamat során nem tanácsot ad, hiszen ügyfele nem egy tanácstalan ember, hanem egy sikeres döntéshozó vezető, akinek azért van szüksége coachra, hogy még sikeresebb legyen! tovább

Mediáció | magánszemélyek és cégek részére

A mediáció a viták rendezésének olyan békés módja, amelyben a szemben álló felek egy független és elfogulatlan szakértő személy, a mediátor segítségével hoznak létre egyezséget. A mediációs eljárás magánszemélyek számára sokkal gyorsabb, békésebb, hatékonyabb és költségkímélőbb, mint a hosszan tartó pereskedés.

A mediáció sokat tud segíteni többek között párkapcsolati illetve családon belüli konfliktusok esetén. Érdemes mediátorhoz fordulni, ha problémák vannak a házasságában, úgy érzi nem tud már párjával kommunikálni vagy szeretné rendbe hozni kapcsolatukat. Amennyiben már  eldöntötték, hogy elválnak és szeretnék a válást gyorsan és intelligensen lebonyolítani, válási mediációval egy közvetítő segítségével a saját maguk is megegyezhetnek a feltételekről és nem egy hosszas bírósági eljárásban döntenek majd jövőjükről. Természetesen alkalmazható a mediáció az élet más területén is, mint például az iskolai konfliktusok esetén.

Amennyiben úgy dönt, hogy konfliktusát szeretné gyorsan, hatékonyan, kulturált és költségkímélő megoldással rendezni, a LAURUS Fejlesztő Intézet tapasztalt mediátorai örömmel állnak rendelkezésékre. tovább

Amennyiben munkahelyén, cégében vagy abban a szervezetben, ahol dolgozik, konfliktusok merülnek fel a szervezeten belül vagy külső partnerekkel és szeretné a helyzetet békésen és gyorsan rendezni, a mediáció kiváló lehetőséget biztosít.


Gazdasági mediációval gyorsan és alacsony költségekkel lehet rendezni az üzleti-, kereskedelmi- és a pénzügyi vitákat egy harmadik közvetítő fél bevonásával. Ezekben a helyzetekben különös jelentősége van a gyors döntéshozatalnak, a kiépített kapcsolatrendszer és a jó hírnév fenntartásának, ezért az üzleti mediáció széles körben alkalmazható, például vitába keveredett üzleti partnerek között, cégvezetésen belüli személyi problémák, munkaügyi konfliktusok, vagy hibás teljesítésből illetve nemfizetésből eredő követéskezelés megoldására. A bírósági úttal szemben a mediációs eljárás során az elhangzott információk a felek között maradnak és hosszas pereskedés helyett a felek saját maguk hozhatnak döntés. tovább