Egyéni szupervízió a LAURUS Fejlesztő Intézetnél

Szerző: Dr. Gulácsi Bernadett | Forrás: www.lfi.hu 2012.09.11

Az egyéni szupervízió a szakmai személyiség és önismeret fejlesztésének egyik leghatékonyabb eszköze, egy speciális tanulási forma, amely segít megismerni és tudatosítani saját működésünket, rengeteg új felismerést ad és ezáltal közelebb juthatunk szakmai kérdéseink megoldásához. A szupervízió során egy új perspektívából tekinthetünk rá saját működésünkre és tudatosíthatjuk elakadásaink valós okát, mindezt egy támogató, bizalmas légkörben egy szupervizorral kettesben beszélgetve.

 

 

A szupervízió a jelenre fókuszál és azon belül is a hivatásbeli szerepünkre és szakmai identitásunkra koncentrál. Ha nem érezzük jól magunkat a munkahelyünkön, konfliktusaink vannak vagy elfogyott a motivációnk és a lelkesedésünk, esetleg keressük a hivatásunkat, a szupervízió során egy külső semleges személy rengeteget tud nekünk segíteni főként kérdésekkel tükröt tartva számunkra. Rövid idő alatt konkrét hatást érhetünk el és egy új világ nyílik ki számunkra. 

 

Az egyéni szupervízió folyamata:

  • 0. alkalom: egy első személyes beszélgetés, amely során a szupervizor további információt ad a szupervízióról, átbeszélik, hogy milyen témák foglalkoztatják a szupervizáltat és a két fél megismeri egymást
  • minimum 5 alkalomra kerül sor, a teljes szupervíziós dolyamat így 5 x 60 percből áll 
  • az ülésekre 1-2 hetente kerül sor

 

Az 5 alkalmas egyéni szupervízió díja: 40.000,- Ft.
Kezdési időpontok: folyamatosan személyes egyeztetés alapján

 

 Mire jó a szupervízió?

•    segít külső szemszögből ránézni aktuális helyzetünkre és problémánkra, ezáltal perspektívát tudunk váltani és megértjük a nehézségeink igazi okát,
•    felismeréseket ad, tanulunk magunkról magunktól és másoktól,
•    fejleszti szakmai önismeretünket és kompetenciáinkat,
•    segít a stressz- és kiégés megelőzésében segít,
•    tehermentesít és energiát szabadít fel.

Kinek hasznos és milyen helyzetekben?

•    mindenkinek, aki munkája során elakadásokkal küzd,
•    nehézségei vannak ügyfelekkel, kliensekkel, kollegákkal, főnökével vagy beosztottaival,
•    stresszes a munkaköre vagy csökkent a motivációja, lendülete,
•    saját szakmai identitásával kapcsolatos kérdései vannak,
•    azoknak, akik szeretnék önmagukat jobban megismerni és fejlődni

 

A csoportvezetőről:

Dr. Gulácsi Bernadett - A LAURUS Fejlesztő Intézet vezetőjeként personal performance coachként, szupervizorként valamint mediátorként dolgozik, képzéseket vezet és előadásokat tart, továbbá üzletviteli és jogi tanácsadással foglalkozik. Az Üzleti Gondolkodók Klubjának alapítója. Tagja több hazai és nemzetközi szakmai szervezetnek. Alapképzettsége okleveles közgazdász, jogász, mediátorés szupervizor. Szupervíziós gyakorlatát a Magyar Szupervizorok és Szupervizor-Coachok Társasága szupervíziós módszertana alapján végzi.

 

Jelentkezés menete a szupervízióra illetve az első interjúra: telefonon a 06-30-860-4004-es telefonszámon vagy e-mailben az info@lfi.hu e-mail címre írva történhet.

 

  • Laurus Fejlesztő Intézet
  • Laurus Fejlesztő Intézet
  • Laurus Fejlesztő Intézet
  • Virág
  • Laurus Fejlesztő Intézet
  • Gulácsi Bernadett

A HŐSNŐ ÚTJA női csoport

A hősnő útja egy csodás utazás minden nő belső középpontja felé, amelyből kiteljesedve ragyoghat a világban.
Ez az út mindenkinek egyedi, más útravalóval indulunk, mások a segítőink és a...


A SZERELEM HULLÁMHOSSZÁN - Budapesten!

A párkapcsolatok energetikája spirituális, szexuális, kommunikációs és lelki szinten.


Dr. Gulácsi Bernadett

Dr. Gulácsi Bernadett

Intézetvezető

A LAURUS Fejlesztő Intézet örömmel várja megkeresését coaching és mediációs szol- gáltatásainkkal kapcsolatban, hogy az Ön fejlődését is támogassuk.


Coaching | magánszemélyek és cégek részére Coaching | magánszemélyek és cégek részére

A coaching egy személyes fejlesztő módszer, amivel segítünk ügyfeleinknek megtalálni saját személyes céljaikat munkájukban és magánéletükben, és támogatjuk ezen az úton elindulni.

 
A coaching segítségével magabiztosabbnak, sikeresebbnek érzi magát. Life-coaching szolgáltatásunk keretében inspirációt kap és a céljaira való fókuszálásban, fejlődésben támogatjuk, míg stílus coaching keretében segítünk, hogy az elért változások a külvilág számára is érzelkelhetőek legyenek és megújult külsejével még magabiztosabb és eredményesebb legyen. További szolgáltatásaink között segítünk én-márkája kialakításában is, hogy megfelelő kommunikációval üzleti sikereket érjen el.

 

A coaching nem terápia és nem is tanácsadás. A jelenre és a jövőre fókuszálunk és nem mondjuk meg ügyfeleinknek, hogy mit csináljanak, hiszen nincs is egységes recept, hanem eszközöket adunk, hogy ügyfeleink maguknak segíthessenek és a folyamamtosan változó világban talán ez a legfontosabb. tovább

A coaching egy olyan személyes fejlesztő módszer a cégek számára, amely inspiráló légkörben a vezetők fejlesztésében és a szervezet hatékonyságának növelésében nyújt segítséget. A coaching megoldás- és eredményorientált, professzionális munkakapcsolat, amely során a coach elősegíti, hogy ügyfele hatékonyabban valósítsák meg céljait, miközben tanul és fejlődik.


Az executive coaching  és business coaching során a beszélgetések alkalmával  a coachee fejlesztheti a vezetői problémamegoldó, konfliktuskezelő, kommunikációs képességét, folyamatszervezési- és időgazdálkodási módszereit, tárgyalási-, előadói stílusát, valamint a szervezeti tényezőkön kívül a személyes hozzáállásnak, az érzelmeknek, a céloknak és a személyes  életstratégiáknak is nagy jelentősége van. A coach a folyamat során nem tanácsot ad, hiszen ügyfele nem egy tanácstalan ember, hanem egy sikeres döntéshozó vezető, akinek azért van szüksége coachra, hogy még sikeresebb legyen! tovább

Mediáció | magánszemélyek és cégek részére

A mediáció a viták rendezésének olyan békés módja, amelyben a szemben álló felek egy független és elfogulatlan szakértő személy, a mediátor segítségével hoznak létre egyezséget. A mediációs eljárás magánszemélyek számára sokkal gyorsabb, békésebb, hatékonyabb és költségkímélőbb, mint a hosszan tartó pereskedés.

A mediáció sokat tud segíteni többek között párkapcsolati illetve családon belüli konfliktusok esetén. Érdemes mediátorhoz fordulni, ha problémák vannak a házasságában, úgy érzi nem tud már párjával kommunikálni vagy szeretné rendbe hozni kapcsolatukat. Amennyiben már  eldöntötték, hogy elválnak és szeretnék a válást gyorsan és intelligensen lebonyolítani, válási mediációval egy közvetítő segítségével a saját maguk is megegyezhetnek a feltételekről és nem egy hosszas bírósági eljárásban döntenek majd jövőjükről. Természetesen alkalmazható a mediáció az élet más területén is, mint például az iskolai konfliktusok esetén.

Amennyiben úgy dönt, hogy konfliktusát szeretné gyorsan, hatékonyan, kulturált és költségkímélő megoldással rendezni, a LAURUS Fejlesztő Intézet tapasztalt mediátorai örömmel állnak rendelkezésékre. tovább

Amennyiben munkahelyén, cégében vagy abban a szervezetben, ahol dolgozik, konfliktusok merülnek fel a szervezeten belül vagy külső partnerekkel és szeretné a helyzetet békésen és gyorsan rendezni, a mediáció kiváló lehetőséget biztosít.


Gazdasági mediációval gyorsan és alacsony költségekkel lehet rendezni az üzleti-, kereskedelmi- és a pénzügyi vitákat egy harmadik közvetítő fél bevonásával. Ezekben a helyzetekben különös jelentősége van a gyors döntéshozatalnak, a kiépített kapcsolatrendszer és a jó hírnév fenntartásának, ezért az üzleti mediáció széles körben alkalmazható, például vitába keveredett üzleti partnerek között, cégvezetésen belüli személyi problémák, munkaügyi konfliktusok, vagy hibás teljesítésből illetve nemfizetésből eredő követéskezelés megoldására. A bírósági úttal szemben a mediációs eljárás során az elhangzott információk a felek között maradnak és hosszas pereskedés helyett a felek saját maguk hozhatnak döntés. tovább