COACHING MEDIÁCIÓ
Én-márka építés

Én-márka építés (personal branding)

Mindannyian vágyunk arra, hogy olyan munkát végezzünk, amely az önmegvalósítást jelenti számunkra és amelyben képességeink maximálisan kibontakozhatnak. Én-márka építéssel ezért egyrészt abban segítünk, hogy jobban megismerje önmagát és képességeit, és ezáltal olyan munkát és karriert találjon magának, amely a személyiségének leginkább megfelel. Miután megtalálta azt a területet, amely örömet jelent az Ön számára és megfelel életcéljának, segítünk abban, hogy mindezt hatékony önmenedzsmenttel hitelesen és sikeresen tudja képviselni.

 

Amint a nagy cégek is termékeiket és vállalatukat márkaként jelenítik meg és értékesítik a piacon, szakemberek és üzletemberek ugyanezt tudják tenni saját magukkal. Az én-márka építés az egyre növekvő mértékben számít a szakmai sikeresség zálogának, mivel elmúltak azok az idők, amikor munkánk és cégünk értéke csak attól függött, hogy mit ajánlunk. Az emberek ma már egyedi márkákat akarnak venni és használni, az én-márka építés pedig segít, hogy tisztázzuk mitől különleges és egyedi az Ön cége és ezt tudatosan kifelé is kommunikálja. Mindehhez elengedhetetlen megérteni, mik a képességei, erősségei és értékei. Saját munkánk értékének hangsúlyozása azért is fontos, mert a technológia fejlődésével a cégek közti verseny is fejlődik és többen ajánlanak körülbelül azonos szolgáltatást vagy vannak egy cégnél azonos pozícióban, erős én-márkánk kiépítésével azonban felhívjuk magunkra a figyelmet és ha hitelesen lépünk fel szakterületünkön, jobban meg tudjuk ragadni a kínálkozó lehetőségeket.

 

Kinek hasznos az én-márka építés?

Az én-márka építés hasznos lehet tanácsadóknak, cégtulajdonosoknak, értékesítőknek, nyilvánosság előtt szereplőknek és vezető beosztásúaknak is, valamint bárkinek, aki céljai elérése közben hű szeretne maradni önmagához.

 

Milyen területeken érintünk az én-márka építés során?

 • Mi az életcélja? Mire vágyik valójában?
 • Milyen értékek mozgatják?
 • Milyen képességekkel rendelkezik céljai eléréséhez?
 • Életcélja alapján milyen hivatás illik Önhöz?
 • Hogyan alakítsa életedet és kapcsolataidat életcélja tükrében?
 • Mit szeretne üzenni személyes márkájával?
 • Hogyan jelenjen meg?
 • Hogyan alakítsa ki személyes márkáját?
 • Mit üzenjen magáról, kinek és milyen fórumokon?
 • Hogyan viselkedjen, hogyan tárgyaljon?
 • És ami a legfontosabb, hogy mindezt HOGYAN kezdje el és hangolja össze?

 

Mit tud elérni az én-márka építés segítségével?

 • Fejlettebb önismerettel jobban megérti önmagát
 • Tudatosabban cselekszik
 • Jobban és hatékonyabban fog kommunikálni
 • Nő az önbizalma és magabiztosan jelenik meg a nyilvánosság előtt
 • Magabiztossága a külsejében is megjelenik majd
 • Fejlődik az emberismerete
 • Megtanulja, hogy menedzselje magát és hogyan építse kapcsolatait
 • Egyértelművé válik, mit és hogyan tegyen, hogy sikeres legyen szakmájában és bevételei is növekedjenek!

Ugye izgalmasan hangzik?
 
A LAURUS Fejlesztő Intézet szakértői örömmel várják Önt is, hogy segítsenek megtalálni személyes célját és együtt építsék ki én-márkáját, amit hitelesen és sikeresen tud képviselni!

Kapcsolatfelvétel
 • Laurus Fejlesztő Intézet
 • Laurus Fejlesztő Intézet
 • Laurus Fejlesztő Intézet
 • Virág
 • Laurus Fejlesztő Intézet
 • Gulácsi Bernadett
Dr. Gulácsi Bernadett

Dr. Gulácsi Bernadett

Intézetvezető

A LAURUS Fejlesztő Intézet örömmel várja megkeresését coaching és mediációs szol- gáltatásainkkal kapcsolatban, hogy az Ön fejlődését is támogassuk.


Coaching | magánszemélyek és cégek részére Coaching | magánszemélyek és cégek részére

A coaching egy személyes fejlesztő módszer, amivel segítünk ügyfeleinknek megtalálni saját személyes céljaikat munkájukban és magánéletükben, és támogatjuk ezen az úton elindulni.

 
A coaching segítségével magabiztosabbnak, sikeresebbnek érzi magát. Life-coaching szolgáltatásunk keretében inspirációt kap és a céljaira való fókuszálásban, fejlődésben támogatjuk, míg stílus coaching keretében segítünk, hogy az elért változások a külvilág számára is érzelkelhetőek legyenek és megújult külsejével még magabiztosabb és eredményesebb legyen. További szolgáltatásaink között segítünk én-márkája kialakításában is, hogy megfelelő kommunikációval üzleti sikereket érjen el.

 

A coaching nem terápia és nem is tanácsadás. A jelenre és a jövőre fókuszálunk és nem mondjuk meg ügyfeleinknek, hogy mit csináljanak, hiszen nincs is egységes recept, hanem eszközöket adunk, hogy ügyfeleink maguknak segíthessenek és a folyamamtosan változó világban talán ez a legfontosabb. tovább

A coaching egy olyan személyes fejlesztő módszer a cégek számára, amely inspiráló légkörben a vezetők fejlesztésében és a szervezet hatékonyságának növelésében nyújt segítséget. A coaching megoldás- és eredményorientált, professzionális munkakapcsolat, amely során a coach elősegíti, hogy ügyfele hatékonyabban valósítsák meg céljait, miközben tanul és fejlődik.


Az executive coaching  és business coaching során a beszélgetések alkalmával  a coachee fejlesztheti a vezetői problémamegoldó, konfliktuskezelő, kommunikációs képességét, folyamatszervezési- és időgazdálkodási módszereit, tárgyalási-, előadói stílusát, valamint a szervezeti tényezőkön kívül a személyes hozzáállásnak, az érzelmeknek, a céloknak és a személyes  életstratégiáknak is nagy jelentősége van. A coach a folyamat során nem tanácsot ad, hiszen ügyfele nem egy tanácstalan ember, hanem egy sikeres döntéshozó vezető, akinek azért van szüksége coachra, hogy még sikeresebb legyen! tovább

Mediáció | magánszemélyek és cégek részére

A mediáció a viták rendezésének olyan békés módja, amelyben a szemben álló felek egy független és elfogulatlan szakértő személy, a mediátor segítségével hoznak létre egyezséget. A mediációs eljárás magánszemélyek számára sokkal gyorsabb, békésebb, hatékonyabb és költségkímélőbb, mint a hosszan tartó pereskedés.

A mediáció sokat tud segíteni többek között párkapcsolati illetve családon belüli konfliktusok esetén. Érdemes mediátorhoz fordulni, ha problémák vannak a házasságában, úgy érzi nem tud már párjával kommunikálni vagy szeretné rendbe hozni kapcsolatukat. Amennyiben már  eldöntötték, hogy elválnak és szeretnék a válást gyorsan és intelligensen lebonyolítani, válási mediációval egy közvetítő segítségével a saját maguk is megegyezhetnek a feltételekről és nem egy hosszas bírósági eljárásban döntenek majd jövőjükről. Természetesen alkalmazható a mediáció az élet más területén is, mint például az iskolai konfliktusok esetén.

Amennyiben úgy dönt, hogy konfliktusát szeretné gyorsan, hatékonyan, kulturált és költségkímélő megoldással rendezni, a LAURUS Fejlesztő Intézet tapasztalt mediátorai örömmel állnak rendelkezésékre. tovább

Amennyiben munkahelyén, cégében vagy abban a szervezetben, ahol dolgozik, konfliktusok merülnek fel a szervezeten belül vagy külső partnerekkel és szeretné a helyzetet békésen és gyorsan rendezni, a mediáció kiváló lehetőséget biztosít.


Gazdasági mediációval gyorsan és alacsony költségekkel lehet rendezni az üzleti-, kereskedelmi- és a pénzügyi vitákat egy harmadik közvetítő fél bevonásával. Ezekben a helyzetekben különös jelentősége van a gyors döntéshozatalnak, a kiépített kapcsolatrendszer és a jó hírnév fenntartásának, ezért az üzleti mediáció széles körben alkalmazható, például vitába keveredett üzleti partnerek között, cégvezetésen belüli személyi problémák, munkaügyi konfliktusok, vagy hibás teljesítésből illetve nemfizetésből eredő követéskezelés megoldására. A bírósági úttal szemben a mediációs eljárás során az elhangzott információk a felek között maradnak és hosszas pereskedés helyett a felek saját maguk hozhatnak döntés. tovább