HATÁSOK és HATÁROK- Interaktív Klubest-sorozat

Szerző: dr. Gulácsi Bernadett | Forrás: www.lfi.hu 2014.03.11

Hogyan lehetünk egyensúlyban magunkkal, kapcsolatainkban? Miként támogathatjuk egymást, hogy azt az életet éljük, amit szeretnénk?
Milyen tudásra és önismeretre van szükségünk mindehhez?

Három est első állomása - Négy Előadó - Ötletek és Határtalan lehetőségek!

 

 
A klubest során kötetlen, játékos és gyakorlatias formában találhatsz válaszokat a fentebbi kérdésekre,különféle megvilágítások segítségével.
A három est témája egymásra épül, de természetesen önmagukban is megállják a helyüket,ha valaki nem tud mindegyik programon velünk lenni.
 
2014. március 20. (18:00-20:00)

ÉNHATÁS

Milyen hatással vagyok önmagamra?– látható és láthatatlan befolyásunk önmagunk felett.
 
2014. április 24. (18:00-20:00)

RÁHATÁS

Hogyan hat rám a külvilág? Hogyan hatok én másokra?– interakcióban a külvilággal.
 
2014. május 22. (18:00-20:00)

EGYÜTTHATÁS

Hogyan működhetünk jól együtt, kölcsönösen segítve egymás törekvéseit?– mert együtt könnyebb, izgalmasabb, szeretettelibb!
 
HELYSZÍN: Vitahelp Integratív Egészség Központ, 1125 Budapest, Zsolna utca 27.
BELÉPŐ:  Az Est részvételi díja: 2500 Ft/alkalom vagy 6000 Ft/3 alkalom
Tel.: 06 70/778-0902, 06 1/224-0050 E-mail: recepcio@vitahelp.hu
 
Az előadók:
GÓRA EDINA - www.lelekkapu.hu • DR. GULÁCSI BERNADETT - www.lfi.hu
KRIHÓ-FÖLDESI IRÉN - www.etherikos.hu • ZALAI-ZEMPLÉNI ZSÓFIA - www.zemplenizsofia.com
 
Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt!

  • Laurus Fejlesztő Intézet
  • Laurus Fejlesztő Intézet
  • Laurus Fejlesztő Intézet
  • Virág
  • Laurus Fejlesztő Intézet
  • Gulácsi Bernadett

A HŐSNŐ ÚTJA női csoport

A hősnő útja egy csodás utazás minden nő belső középpontja felé, amelyből kiteljesedve ragyoghat a világban.
Ez az út mindenkinek egyedi, más útravalóval indulunk, mások a segítőink és a...


A SZERELEM HULLÁMHOSSZÁN - Budapesten!

A párkapcsolatok energetikája spirituális, szexuális, kommunikációs és lelki szinten.


Dr. Gulácsi Bernadett

Dr. Gulácsi Bernadett

Intézetvezető

A LAURUS Fejlesztő Intézet örömmel várja megkeresését coaching és mediációs szol- gáltatásainkkal kapcsolatban, hogy az Ön fejlődését is támogassuk.


Coaching | magánszemélyek és cégek részére Coaching | magánszemélyek és cégek részére

A coaching egy személyes fejlesztő módszer, amivel segítünk ügyfeleinknek megtalálni saját személyes céljaikat munkájukban és magánéletükben, és támogatjuk ezen az úton elindulni.

 
A coaching segítségével magabiztosabbnak, sikeresebbnek érzi magát. Life-coaching szolgáltatásunk keretében inspirációt kap és a céljaira való fókuszálásban, fejlődésben támogatjuk, míg stílus coaching keretében segítünk, hogy az elért változások a külvilág számára is érzelkelhetőek legyenek és megújult külsejével még magabiztosabb és eredményesebb legyen. További szolgáltatásaink között segítünk én-márkája kialakításában is, hogy megfelelő kommunikációval üzleti sikereket érjen el.

 

A coaching nem terápia és nem is tanácsadás. A jelenre és a jövőre fókuszálunk és nem mondjuk meg ügyfeleinknek, hogy mit csináljanak, hiszen nincs is egységes recept, hanem eszközöket adunk, hogy ügyfeleink maguknak segíthessenek és a folyamamtosan változó világban talán ez a legfontosabb. tovább

A coaching egy olyan személyes fejlesztő módszer a cégek számára, amely inspiráló légkörben a vezetők fejlesztésében és a szervezet hatékonyságának növelésében nyújt segítséget. A coaching megoldás- és eredményorientált, professzionális munkakapcsolat, amely során a coach elősegíti, hogy ügyfele hatékonyabban valósítsák meg céljait, miközben tanul és fejlődik.


Az executive coaching  és business coaching során a beszélgetések alkalmával  a coachee fejlesztheti a vezetői problémamegoldó, konfliktuskezelő, kommunikációs képességét, folyamatszervezési- és időgazdálkodási módszereit, tárgyalási-, előadói stílusát, valamint a szervezeti tényezőkön kívül a személyes hozzáállásnak, az érzelmeknek, a céloknak és a személyes  életstratégiáknak is nagy jelentősége van. A coach a folyamat során nem tanácsot ad, hiszen ügyfele nem egy tanácstalan ember, hanem egy sikeres döntéshozó vezető, akinek azért van szüksége coachra, hogy még sikeresebb legyen! tovább

Mediáció | magánszemélyek és cégek részére

A mediáció a viták rendezésének olyan békés módja, amelyben a szemben álló felek egy független és elfogulatlan szakértő személy, a mediátor segítségével hoznak létre egyezséget. A mediációs eljárás magánszemélyek számára sokkal gyorsabb, békésebb, hatékonyabb és költségkímélőbb, mint a hosszan tartó pereskedés.

A mediáció sokat tud segíteni többek között párkapcsolati illetve családon belüli konfliktusok esetén. Érdemes mediátorhoz fordulni, ha problémák vannak a házasságában, úgy érzi nem tud már párjával kommunikálni vagy szeretné rendbe hozni kapcsolatukat. Amennyiben már  eldöntötték, hogy elválnak és szeretnék a válást gyorsan és intelligensen lebonyolítani, válási mediációval egy közvetítő segítségével a saját maguk is megegyezhetnek a feltételekről és nem egy hosszas bírósági eljárásban döntenek majd jövőjükről. Természetesen alkalmazható a mediáció az élet más területén is, mint például az iskolai konfliktusok esetén.

Amennyiben úgy dönt, hogy konfliktusát szeretné gyorsan, hatékonyan, kulturált és költségkímélő megoldással rendezni, a LAURUS Fejlesztő Intézet tapasztalt mediátorai örömmel állnak rendelkezésékre. tovább

Amennyiben munkahelyén, cégében vagy abban a szervezetben, ahol dolgozik, konfliktusok merülnek fel a szervezeten belül vagy külső partnerekkel és szeretné a helyzetet békésen és gyorsan rendezni, a mediáció kiváló lehetőséget biztosít.


Gazdasági mediációval gyorsan és alacsony költségekkel lehet rendezni az üzleti-, kereskedelmi- és a pénzügyi vitákat egy harmadik közvetítő fél bevonásával. Ezekben a helyzetekben különös jelentősége van a gyors döntéshozatalnak, a kiépített kapcsolatrendszer és a jó hírnév fenntartásának, ezért az üzleti mediáció széles körben alkalmazható, például vitába keveredett üzleti partnerek között, cégvezetésen belüli személyi problémák, munkaügyi konfliktusok, vagy hibás teljesítésből illetve nemfizetésből eredő követéskezelés megoldására. A bírósági úttal szemben a mediációs eljárás során az elhangzott információk a felek között maradnak és hosszas pereskedés helyett a felek saját maguk hozhatnak döntés. tovább