Intézet bemutatása

A LAURUS Fejlesztő Intézet munkatársainak több éves tapasztalatával jött létre széleskörű, komplex szolgáltatást nyújtva COACHING, SZUPERVÍZIÓ és MEDIÁCIÓ területén, melyek egyaránt elérhetőek cégek és magánszemélyek számára. Célunk, hogy ügyfeleinket maximális szakmai felkészültséggel és tapasztalattal, kellemes környezetben támogassuk fejlődésükben és személyes céljaik elérésében.


A LAURUS szó latinul sikert jelent és intézetünk zászlajára is azt tűztük ki, hogy segítséget nyújtsunk azoknak, akik változni, fejlődni szeretnének, keresik saját útjukat, hogy boldog és harmonikus életet éljenek. Számunkra ez jelenti a sikert és ennek eléréséhez kínálunk segítséget. Folyamatos támogató hátteret nyújtunk, érdek nélkül, ahol csak az Ön fejlődését tartjuk szem előtt.


Kollégáink mindehhez több nyelvet beszélő, közgazdász, jogász, pszichológus és kommunikációs profi szakemberek, akik elkötelezettek amellett, hogy ügyfeleink életük, kapcsolataik és cégük vezetője legyen.
Több éves támogató, fejlesztő területen szerzett gyakorlatunk során több nemzetközi és magyar cég közép- és felsővezetőit támogattuk üzleti eredményességük és vezetői készségük fejlesztésében, magánszemélyként életvezetési kérdésekben segítettünk, közszereplőknek kommunikációs tanácsadással és tréningekkel nyújtottunk segítséget és stílus coaching valamint teljes én-márka építési folyamatban dolgoztunk együtt ügyfeleinkkel. Társas kapcsolatokban családi és válási mediációval rendeztünk sikeresen konfliktusokat és segítettünk üzleti és munkahelyi konfliktusok békés rendezésében. Széleskörű tapasztalatainkról korábbi elégedett ügyfeleink véleményét a Referencia menüpontban mutatjuk be.


A LAURUS Fejlesztő Intézet angol nyelven is vállalja a coaching ülések valamint a mediációs eljárás lefolytatását és további szolgáltatásaink végzését.

 

Reméljük mielőbb Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!


“A világ, amit teremtettünk a gondolkodásunk eredménye; nem lehet megváltoztatni gondolkodásunk megváltoztatása nélkül.” - Albert Einstein

 

Introduction of the Institute

 

The LAURUS Institute for Development leverages the years of experience of its staff to provide comprehensive and complex services in COACHING, SUPERVISION and MEDIATION, available for companies and individuals alike. Our purpose is to help our clients develop and achieve their personal goals, providing them top professional expertise in a pleasant environment.


The term LAURUS means success in Latin, and that is why it is on the flag of our Institute, reflecting our desire to help those who wish to change, develop, or seek their path in life towards happiness and harmony. This means success for us as well, and we provide help in reaching it. We offer a ongoing support keeping only your development in mind.

Our colleagues are multilingual professionals with degrees in economics, law, psychology and communication, and are committed to helping our clients become masters of their lives, relationships and companies.
During several years of practice in  development, we have supported mid-level and senior managers of several International and Hungarian companies achieve business success and improved management skills. We coached them with life issues as individuals, provided communication consultancy and trainings to public figures, and collaborated with our clients in style coaching and full self-branding. In interpersonal relations, we successfully helped in settling conflicts through family and divorce mediation, and facilitated the successful amicable settlement of business and work conflicts. Please read the opinions of our satisfied clients about our extensive expertise under the References menu.

The LAURUS Institute for Development undertakes to conduct coaching sessions and mediation procedures, as well as other services in English also.
 
We hope to see you among our satisfied clients soon!


"We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them." - Albert Einstein
 

 • Laurus Fejlesztő Intézet
 • Laurus Fejlesztő Intézet
 • Laurus Fejlesztő Intézet
 • Virág
 • Laurus Fejlesztő Intézet
 • Gulácsi Bernadett
 • Laurus Fejlesztő Intézet
 • Laurus Fejlesztő Intézet
 • Laurus Fejlesztő Intézet
 • Virág
 • Laurus Fejlesztő Intézet
 • Gulácsi Bernadett
Dr. Gulácsi Bernadett

Dr. Gulácsi Bernadett

Intézetvezető

A LAURUS Fejlesztő Intézet örömmel várja megkeresését coaching és mediációs szol- gáltatásainkkal kapcsolatban, hogy az Ön fejlődését is támogassuk.


Coaching | magánszemélyek és cégek részére Coaching | magánszemélyek és cégek részére

A coaching egy személyes fejlesztő módszer, amivel segítünk ügyfeleinknek megtalálni saját személyes céljaikat munkájukban és magánéletükben, és támogatjuk ezen az úton elindulni.

 
A coaching segítségével magabiztosabbnak, sikeresebbnek érzi magát. Life-coaching szolgáltatásunk keretében inspirációt kap és a céljaira való fókuszálásban, fejlődésben támogatjuk, míg stílus coaching keretében segítünk, hogy az elért változások a külvilág számára is érzelkelhetőek legyenek és megújult külsejével még magabiztosabb és eredményesebb legyen. További szolgáltatásaink között segítünk én-márkája kialakításában is, hogy megfelelő kommunikációval üzleti sikereket érjen el.

 

A coaching nem terápia és nem is tanácsadás. A jelenre és a jövőre fókuszálunk és nem mondjuk meg ügyfeleinknek, hogy mit csináljanak, hiszen nincs is egységes recept, hanem eszközöket adunk, hogy ügyfeleink maguknak segíthessenek és a folyamamtosan változó világban talán ez a legfontosabb. tovább

A coaching egy olyan személyes fejlesztő módszer a cégek számára, amely inspiráló légkörben a vezetők fejlesztésében és a szervezet hatékonyságának növelésében nyújt segítséget. A coaching megoldás- és eredményorientált, professzionális munkakapcsolat, amely során a coach elősegíti, hogy ügyfele hatékonyabban valósítsák meg céljait, miközben tanul és fejlődik.


Az executive coaching  és business coaching során a beszélgetések alkalmával  a coachee fejlesztheti a vezetői problémamegoldó, konfliktuskezelő, kommunikációs képességét, folyamatszervezési- és időgazdálkodási módszereit, tárgyalási-, előadói stílusát, valamint a szervezeti tényezőkön kívül a személyes hozzáállásnak, az érzelmeknek, a céloknak és a személyes  életstratégiáknak is nagy jelentősége van. A coach a folyamat során nem tanácsot ad, hiszen ügyfele nem egy tanácstalan ember, hanem egy sikeres döntéshozó vezető, akinek azért van szüksége coachra, hogy még sikeresebb legyen! tovább

Mediáció | magánszemélyek és cégek részére

A mediáció a viták rendezésének olyan békés módja, amelyben a szemben álló felek egy független és elfogulatlan szakértő személy, a mediátor segítségével hoznak létre egyezséget. A mediációs eljárás magánszemélyek számára sokkal gyorsabb, békésebb, hatékonyabb és költségkímélőbb, mint a hosszan tartó pereskedés.

A mediáció sokat tud segíteni többek között párkapcsolati illetve családon belüli konfliktusok esetén. Érdemes mediátorhoz fordulni, ha problémák vannak a házasságában, úgy érzi nem tud már párjával kommunikálni vagy szeretné rendbe hozni kapcsolatukat. Amennyiben már  eldöntötték, hogy elválnak és szeretnék a válást gyorsan és intelligensen lebonyolítani, válási mediációval egy közvetítő segítségével a saját maguk is megegyezhetnek a feltételekről és nem egy hosszas bírósági eljárásban döntenek majd jövőjükről. Természetesen alkalmazható a mediáció az élet más területén is, mint például az iskolai konfliktusok esetén.

Amennyiben úgy dönt, hogy konfliktusát szeretné gyorsan, hatékonyan, kulturált és költségkímélő megoldással rendezni, a LAURUS Fejlesztő Intézet tapasztalt mediátorai örömmel állnak rendelkezésékre. tovább

Amennyiben munkahelyén, cégében vagy abban a szervezetben, ahol dolgozik, konfliktusok merülnek fel a szervezeten belül vagy külső partnerekkel és szeretné a helyzetet békésen és gyorsan rendezni, a mediáció kiváló lehetőséget biztosít.


Gazdasági mediációval gyorsan és alacsony költségekkel lehet rendezni az üzleti-, kereskedelmi- és a pénzügyi vitákat egy harmadik közvetítő fél bevonásával. Ezekben a helyzetekben különös jelentősége van a gyors döntéshozatalnak, a kiépített kapcsolatrendszer és a jó hírnév fenntartásának, ezért az üzleti mediáció széles körben alkalmazható, például vitába keveredett üzleti partnerek között, cégvezetésen belüli személyi problémák, munkaügyi konfliktusok, vagy hibás teljesítésből illetve nemfizetésből eredő követéskezelés megoldására. A bírósági úttal szemben a mediációs eljárás során az elhangzott információk a felek között maradnak és hosszas pereskedés helyett a felek saját maguk hozhatnak döntés. tovább