COACHING MEDIÁCIÓ
Life coaching

Life-Coaching

A Life-Coaching során személyi fejlesztéssel, önismerettel és és életvezetési tanácsadással segítünk megtalálni saját útját, hogy energiával teli és felszabadult életet éljen. A folyamat részeként coaching módszerekkel foglalkozunk karriertervezéssel, segítünk tisztábban látni, ha elakadt valamiben, megnézzük, hogyan tudja jobban szervezni munkáját és magánéletét, mindezt inspiráló légkörben, hogy csak a saját fejlődésére és eredményességére koncentráljon.

 

 

A life coaching tehát segít megtalálni a saját személyes céljait munkájában és magánéletében, bátorít és segít fókuszálni ennek elérésére, hogy ezáltal boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet éljen és megvalósítsa álmait!


A folyamat során a coach barátságos légkörben támogatja, hogy minden felmerülő akadályt le tudjon küzdeni, ne halogassa a szükséges lépések megtételét és az eredmények által még magabiztosabb, erősebb és sikeresebb legyen. A life-coaching nem terápia és nem is tanácsadás, a pszichológia vagy az üzleti elemzés sem része a folyamatnak. A coaching legfontosabb jellemzője, hogy inspirál egy olyan változás felé, amely a legjobb az Ön számára. Támogatja az embereket, hogy a jelenlegi, magánéleti problémáikat meg tudják oldani, ennek eredményeképpen lelkiekben megerősödjenek, eredményeket érjenek el, önbizalmuk megerősödjön, és a jövőben hatékonyan kezeljék a felbukkanó akadályokat.

A coaching folyamatban a célok és a megoldandó helyzetek mindig mások és egyediek. Itt olvashat néhányat a közül a több száz probléma közül, melyekkel az elmúlt évek során hozzánk fordultak:

 

 • Keresem magamat, azon belül is a hivatásomat.
 • Nehezen tudom összeegyeztetnia  munkám és a magánéletem.
 • Elmúltam 40 éves, de még mindig nem tudom képviselni érdekeimet.
 • Úgy érzem, nem vagyok elég jó és nincs önbizalmam.
 • Semmire sincs elég idő az életemben, állandóan rohanok, és közben úgy érzem, hogy nem haladok.
 • Senki nem támogat a terveimben, nagyon egyedül érzem magam.
 • Régóta nem vagyok sikeres, ezért döntésképtelennek érzem magam, és ez a vállalkozásom menetére is kihat.
 • Kiégtem a munkámban és a magánéletemben sem találom a helyem.
 • Egyik napról a másikra lettem vezető, ez óriási stresszel jár, azóta szinte csak tűzoltásból áll az életem.
 • Nincs bátorságom elkezdeni a nagy álmom.
 • Életmódváltást szeretnék, de nem tudom hogyan induljak el és ne adjam fel.

 

Hogy zajlik a coaching folyamat?

Mindig négyszemközt, meghatározott időkeretek között és gyakorisággal, alkalmanként egy vagy két órában találkozunk. A coaching során  a jövőre és a rejtett tartalékokra összpontosítunk és már viszonylag hamar, néhány hét vagy hónap alatt szép eredményeket lehet elérni. Ha ezután is igényli az ügyfél a coaching üléseket, azok lehetnek már ritkábbak, akár fél-egy évig is kísérve és támogatva a cél elérésében.

 

Lépjen velünk kapcsolatba, ha Ön is harmonikus életet szeretne!

 

 „A valódi felfedezés nem abban áll, hogy új területeket találunk, hanem hogy új szemmel nézzük az ismert világot.” - M. Proust 

Kapcsolatfelvétel
 • Laurus Fejlesztő Intézet
 • Laurus Fejlesztő Intézet
 • Laurus Fejlesztő Intézet
 • Virág
 • Laurus Fejlesztő Intézet
 • Gulácsi Bernadett
Dr. Gulácsi Bernadett

Dr. Gulácsi Bernadett

Intézetvezető

A LAURUS Fejlesztő Intézet örömmel várja megkeresését coaching és mediációs szol- gáltatásainkkal kapcsolatban, hogy az Ön fejlődését is támogassuk.


Coaching | magánszemélyek és cégek részére Coaching | magánszemélyek és cégek részére

A coaching egy személyes fejlesztő módszer, amivel segítünk ügyfeleinknek megtalálni saját személyes céljaikat munkájukban és magánéletükben, és támogatjuk ezen az úton elindulni.

 
A coaching segítségével magabiztosabbnak, sikeresebbnek érzi magát. Life-coaching szolgáltatásunk keretében inspirációt kap és a céljaira való fókuszálásban, fejlődésben támogatjuk, míg stílus coaching keretében segítünk, hogy az elért változások a külvilág számára is érzelkelhetőek legyenek és megújult külsejével még magabiztosabb és eredményesebb legyen. További szolgáltatásaink között segítünk én-márkája kialakításában is, hogy megfelelő kommunikációval üzleti sikereket érjen el.

 

A coaching nem terápia és nem is tanácsadás. A jelenre és a jövőre fókuszálunk és nem mondjuk meg ügyfeleinknek, hogy mit csináljanak, hiszen nincs is egységes recept, hanem eszközöket adunk, hogy ügyfeleink maguknak segíthessenek és a folyamamtosan változó világban talán ez a legfontosabb. tovább

A coaching egy olyan személyes fejlesztő módszer a cégek számára, amely inspiráló légkörben a vezetők fejlesztésében és a szervezet hatékonyságának növelésében nyújt segítséget. A coaching megoldás- és eredményorientált, professzionális munkakapcsolat, amely során a coach elősegíti, hogy ügyfele hatékonyabban valósítsák meg céljait, miközben tanul és fejlődik.


Az executive coaching  és business coaching során a beszélgetések alkalmával  a coachee fejlesztheti a vezetői problémamegoldó, konfliktuskezelő, kommunikációs képességét, folyamatszervezési- és időgazdálkodási módszereit, tárgyalási-, előadói stílusát, valamint a szervezeti tényezőkön kívül a személyes hozzáállásnak, az érzelmeknek, a céloknak és a személyes  életstratégiáknak is nagy jelentősége van. A coach a folyamat során nem tanácsot ad, hiszen ügyfele nem egy tanácstalan ember, hanem egy sikeres döntéshozó vezető, akinek azért van szüksége coachra, hogy még sikeresebb legyen! tovább

Mediáció | magánszemélyek és cégek részére

A mediáció a viták rendezésének olyan békés módja, amelyben a szemben álló felek egy független és elfogulatlan szakértő személy, a mediátor segítségével hoznak létre egyezséget. A mediációs eljárás magánszemélyek számára sokkal gyorsabb, békésebb, hatékonyabb és költségkímélőbb, mint a hosszan tartó pereskedés.

A mediáció sokat tud segíteni többek között párkapcsolati illetve családon belüli konfliktusok esetén. Érdemes mediátorhoz fordulni, ha problémák vannak a házasságában, úgy érzi nem tud már párjával kommunikálni vagy szeretné rendbe hozni kapcsolatukat. Amennyiben már  eldöntötték, hogy elválnak és szeretnék a válást gyorsan és intelligensen lebonyolítani, válási mediációval egy közvetítő segítségével a saját maguk is megegyezhetnek a feltételekről és nem egy hosszas bírósági eljárásban döntenek majd jövőjükről. Természetesen alkalmazható a mediáció az élet más területén is, mint például az iskolai konfliktusok esetén.

Amennyiben úgy dönt, hogy konfliktusát szeretné gyorsan, hatékonyan, kulturált és költségkímélő megoldással rendezni, a LAURUS Fejlesztő Intézet tapasztalt mediátorai örömmel állnak rendelkezésékre. tovább

Amennyiben munkahelyén, cégében vagy abban a szervezetben, ahol dolgozik, konfliktusok merülnek fel a szervezeten belül vagy külső partnerekkel és szeretné a helyzetet békésen és gyorsan rendezni, a mediáció kiváló lehetőséget biztosít.


Gazdasági mediációval gyorsan és alacsony költségekkel lehet rendezni az üzleti-, kereskedelmi- és a pénzügyi vitákat egy harmadik közvetítő fél bevonásával. Ezekben a helyzetekben különös jelentősége van a gyors döntéshozatalnak, a kiépített kapcsolatrendszer és a jó hírnév fenntartásának, ezért az üzleti mediáció széles körben alkalmazható, például vitába keveredett üzleti partnerek között, cégvezetésen belüli személyi problémák, munkaügyi konfliktusok, vagy hibás teljesítésből illetve nemfizetésből eredő követéskezelés megoldására. A bírósági úttal szemben a mediációs eljárás során az elhangzott információk a felek között maradnak és hosszas pereskedés helyett a felek saját maguk hozhatnak döntés. tovább