COACHING MEDIÁCIÓ
Stílus coaching

Stílus Coaching vezető férfiaknak

"Az önbizalom mindenkinek jól áll!" (LAURUS Fejlesztő Intézet)
A szín és formatudatos választás képességét és a stílusos megjelenést, jórészt a nőknek tulajdonítják, holott napjainkban egyre nagyobb a férfiak igénye is ezen a téren.

A stílus coaching nem arról szól, hogy mit vegyen fel, hanem hogy jól érezze magát, ha a tükörbe néz! A stílusunk az egyik legfontosabb kommunikációs eszközünk, elmondja kik vagyunk és merre tartunk, és ha jól építjük fel, ajtók nyílhatnak meg előttünk.

 

 

Milyen területeken kap segítséget a stílus coaching során?

 • saját egyéni stílus kialakítása személyiségünknek megfelelően
 • öltözködési és divattanácsok
 • profi fidrász által divatos frizura elkészítése
 • arc-kéz- és lábápolási tanácsok
 • tanácsadás cipő, öv, táska és egyéb kiegészítőket illetően
 • testbeszéd és kommunikációs ismeretek elsajátítása

Mit tud elérni stílus coaching által?

 • biztos kézzel tudja majd beszerezni ruhatárát és kiegészítőit
 • egyedül is elboldogul a vásárlásnál, nem kell "egy nő segítsége"
 • megfelelő szabású ruhadarabokkal igényes lesz a megjelenése
 • mindettől fantasztikusan érzi magát a bőrében
 • vezetőként komolyabban veszik és könnyebben eléri céljait
 • ha belép valahova azonnal komolyan vesz főnöke vagy partnere
 • egy sikerorientált, mindenkor, mindenhol megfelelő stílusút férfit lát a tükörben
 • a változásokra mások is reagálni fognak, önbizalma megrendíthetetlenné válik
 • a hétköznapi interperszonális kapcsolataiban könnyebben eléri a céljait

 • és a környezete úgy tekint Önre, mint kompetens személyre

   
  … és a stílus coaching során kapott támogatás és belső megerősítés hatására mindez kívülről is látszik egy magabiztos mosolyban és csillogó szempárban!

 

Hogyan épül fel a stílus coaching folyamata?

Az első konzultáció során először arról beszélgetünk, hogyan gondolkodik ügyfelünk magáról, stílusáról, céljairól, milyen területen dolgozik és mit szeretne megjeleníteni. Fontos megértenünk azt is, hogy mi okozta idáig a változás hiányát vagy miért nem volt tartós, és hogy mit szeretne most kifejezni, és mi ebben fogjuk támogatni és segíteni, hogy megtegye a szükséges lépéseket.

Ezt követően akcióterv készül, egyeztetjük, hogy személy szerint Önnek mire van szüksége és  készítünk több tervet, hogy eldönthesse, melyik területeket érintsük.  Ezután pedig nincs más hátra, mint nekivágni  az élvezetes közös munkának, amely során hasznos tanácsokat is kap, személyre szabott ötletekkel és egy nagy adag bátorítással.
 
Amennyiben úgy érzi, hogy itt az ideje változni, megújult külsőt és magabiztosságot szeretne, vegye fel a kapcsolatot a LAURUS Fejlesztő Intézet profi csapatával!

Kapcsolatfelvétel
 • Laurus Fejlesztő Intézet
 • Laurus Fejlesztő Intézet
 • Laurus Fejlesztő Intézet
 • Virág
 • Laurus Fejlesztő Intézet
 • Gulácsi Bernadett
Dr. Gulácsi Bernadett

Dr. Gulácsi Bernadett

Intézetvezető

A LAURUS Fejlesztő Intézet örömmel várja megkeresését coaching és mediációs szol- gáltatásainkkal kapcsolatban, hogy az Ön fejlődését is támogassuk.

Kapcsolódó szolgáltatás

Life-Coaching Executive Coaching Business Coaching

Coaching | magánszemélyek és cégek részére Coaching | magánszemélyek és cégek részére

A coaching egy személyes fejlesztő módszer, amivel segítünk ügyfeleinknek megtalálni saját személyes céljaikat munkájukban és magánéletükben, és támogatjuk ezen az úton elindulni.

 
A coaching segítségével magabiztosabbnak, sikeresebbnek érzi magát. Life-coaching szolgáltatásunk keretében inspirációt kap és a céljaira való fókuszálásban, fejlődésben támogatjuk, míg stílus coaching keretében segítünk, hogy az elért változások a külvilág számára is érzelkelhetőek legyenek és megújult külsejével még magabiztosabb és eredményesebb legyen. További szolgáltatásaink között segítünk én-márkája kialakításában is, hogy megfelelő kommunikációval üzleti sikereket érjen el.

 

A coaching nem terápia és nem is tanácsadás. A jelenre és a jövőre fókuszálunk és nem mondjuk meg ügyfeleinknek, hogy mit csináljanak, hiszen nincs is egységes recept, hanem eszközöket adunk, hogy ügyfeleink maguknak segíthessenek és a folyamamtosan változó világban talán ez a legfontosabb. tovább

A coaching egy olyan személyes fejlesztő módszer a cégek számára, amely inspiráló légkörben a vezetők fejlesztésében és a szervezet hatékonyságának növelésében nyújt segítséget. A coaching megoldás- és eredményorientált, professzionális munkakapcsolat, amely során a coach elősegíti, hogy ügyfele hatékonyabban valósítsák meg céljait, miközben tanul és fejlődik.


Az executive coaching  és business coaching során a beszélgetések alkalmával  a coachee fejlesztheti a vezetői problémamegoldó, konfliktuskezelő, kommunikációs képességét, folyamatszervezési- és időgazdálkodási módszereit, tárgyalási-, előadói stílusát, valamint a szervezeti tényezőkön kívül a személyes hozzáállásnak, az érzelmeknek, a céloknak és a személyes  életstratégiáknak is nagy jelentősége van. A coach a folyamat során nem tanácsot ad, hiszen ügyfele nem egy tanácstalan ember, hanem egy sikeres döntéshozó vezető, akinek azért van szüksége coachra, hogy még sikeresebb legyen! tovább

Mediáció | magánszemélyek és cégek részére

A mediáció a viták rendezésének olyan békés módja, amelyben a szemben álló felek egy független és elfogulatlan szakértő személy, a mediátor segítségével hoznak létre egyezséget. A mediációs eljárás magánszemélyek számára sokkal gyorsabb, békésebb, hatékonyabb és költségkímélőbb, mint a hosszan tartó pereskedés.

A mediáció sokat tud segíteni többek között párkapcsolati illetve családon belüli konfliktusok esetén. Érdemes mediátorhoz fordulni, ha problémák vannak a házasságában, úgy érzi nem tud már párjával kommunikálni vagy szeretné rendbe hozni kapcsolatukat. Amennyiben már  eldöntötték, hogy elválnak és szeretnék a válást gyorsan és intelligensen lebonyolítani, válási mediációval egy közvetítő segítségével a saját maguk is megegyezhetnek a feltételekről és nem egy hosszas bírósági eljárásban döntenek majd jövőjükről. Természetesen alkalmazható a mediáció az élet más területén is, mint például az iskolai konfliktusok esetén.

Amennyiben úgy dönt, hogy konfliktusát szeretné gyorsan, hatékonyan, kulturált és költségkímélő megoldással rendezni, a LAURUS Fejlesztő Intézet tapasztalt mediátorai örömmel állnak rendelkezésékre. tovább

Amennyiben munkahelyén, cégében vagy abban a szervezetben, ahol dolgozik, konfliktusok merülnek fel a szervezeten belül vagy külső partnerekkel és szeretné a helyzetet békésen és gyorsan rendezni, a mediáció kiváló lehetőséget biztosít.


Gazdasági mediációval gyorsan és alacsony költségekkel lehet rendezni az üzleti-, kereskedelmi- és a pénzügyi vitákat egy harmadik közvetítő fél bevonásával. Ezekben a helyzetekben különös jelentősége van a gyors döntéshozatalnak, a kiépített kapcsolatrendszer és a jó hírnév fenntartásának, ezért az üzleti mediáció széles körben alkalmazható, például vitába keveredett üzleti partnerek között, cégvezetésen belüli személyi problémák, munkaügyi konfliktusok, vagy hibás teljesítésből illetve nemfizetésből eredő követéskezelés megoldására. A bírósági úttal szemben a mediációs eljárás során az elhangzott információk a felek között maradnak és hosszas pereskedés helyett a felek saját maguk hozhatnak döntés. tovább